Gratis e-book: 

Kinderlijk eenvoudig je tekenangst te lijf in 5 speelse tekenopdrachten*)

*) Voorheen heette het:
je interne criticus omzeilen in 5 speelse oefeningen

Altijd al willen leren hoe je de wereld om je heen tekent? 

Maar denk je dat je daar talent voor moet hebben?
Niks is minder waar!

Ontdek waarom vaardigheid, talent en motoriek niet de belangrijkste redenen zijn waarom het zo moeilijk is om te tekenen wat je ziet.

Leer van jonge kinderen hoe je je tekenplezier (weer) aan zet

  • Voor iedereen die altijd al heeft willen leren tekenen, maar denkt geen tekentalent te hebben.
  • Leer waarom onze hersenen primair niet geschikt zijn om te tekenen wat je ziet.
  • Ervaar hoe je met eenvoudige tekenopdrachten over je tekenangst kunt stappen.
  • Gericht op het proces en het loslaten van een perfect tekenresultaat.

Wat mij als docent tekenen door de jaren heen  telkens opviel is de onbezorgde moeiteloze vrije tekenhouding van jonge kinderen. En dat die afneemt naarmate we opgroeien.

Het is mijn doel om zo veel mogelijk mensen weer die tekenvrijheid te later ervaren, door ze mee te nemen in plezier en ontspanning in het tekenen.

Het downloaden van dit boekje kan hiervoor je 1e stap zijn.

  • Speciaal voor beginners zonder ervaring
  • Tekenplezier staat voorop
  • Geen dure tekenmaterialen nodig

Wat vinden anderen er van?

Wat een heerlijk ebook! Inge weet mij door haar eenvoudige, laagdrempelige tips aan het tekenen te krijgen. Geen ingewikkeld materiaal nodig maar gewoon beginnen. Ik merk dat ik er helemaal zen van word en moet lachen om mijn eigen tekeningen. Maar wel lachen op een liefdevolle manier. Het gaat niet om goed of fout, mooi of lelijk maar om plezier.
Heel erg bedankt Inge!

Groetjes iNGE Kats

Inge Kats TRAINiNGE

NLP trainer en coach

Tekenangst, ja, die herken ik maar al te goed. Voor mij voelt het alsof mijn tekeningen zijn blijven steken op het niveau van de lagere school. Het is niet iets waar ik graag anderen mee confronteer. Het fijne van dit ebook is dat je het gewoon thuis, achter gesloten deuren, kunt doen. Het bevat oefeningen die voor mij helpend zijn doordat de verwachtingen laag liggen.

Aan het einde van de opdracht heb ik gewoon plezier gehad.

Het is prachtig hoe dit ebook inzicht geeft in hoe mijn brein tegen tekenen aankijkt.

Het is absoluut de moeite waard om jezelf dit ebook te gunnen, want hoe fantastisch is het dat tekenen ook gewoon plezier mag zijn. Dank je wel Inge Koenen, heel tof.

Hansje Kok ● Natrauma
Trauma en schaamte expert

Als je de opdrachten uit het e-boek van Inge Koenen gewoon doet, zonder allerlei beperkende gedachten van jezelf dan gebeurt er wat met je. Je leert anders kijken, met vertrouwen doen en mijn creatieve zaadje kreeg direct broodnodig water. De opdrachten van Inge in dit zeer mooi verzorgde e-book voelen niet als opdrachten maar meer als een aanmoedigende stem om nu gewoon eens te doen. En dan merk je opeens weer hoe leuk het is om gewoon met potlood en papier aan de gang te gaan. Kinderlijk? Absoluut niet, het is juist heel volwassen (ook voor mannen) om deze opdrachten te doen. Je krijgt er veel plezier voor terug. En je ontwikkelt misschien wel een vergeten of nieuwe kant aan jezelf.

Thorsten Bakker Veerkrachtexpert
Veerkrachtexpert

De oefeningen in dit erg aantrekkelijk geschreven e-boekje maken dat we de innerlijke criticus tot zwijgen brengen en daardoor heerlijk spelend kunnen gaan tekenen. Ontspannend en creatief bezig zijn zonder oordeel. Ik word er blij van! 

Judith Henstra Book Helpline
Redacteur en eigenaar

Met heel veel plezier heb ik de oefeningen in het ebook gedaan. Wat ontspannend en tegelijk confronterend om te zien dat mijn hoofd van alles van me wil als ik teken. 

Door de oefeningen kwam ik erachter hoe ik mezelf in de weg zit met creatief denken en kijken. 

Door de eenvoudige oefeningen kwam ik los en kon ik ontspannen in het kinderlijk plezier hebben. Een aanrader als je los wilt komen van je ideeën, en eindelijk wilt gaan tekenen, zonder dat je hoofd je van alles wijs maakt over wat goed en fout is. Ik zou het elke dag wel willen doen!

Serai Bressers  Food, Trees and Me
Permacultuur ontwerper

Nu zelf spelen en uitproberen? 
Ik stuur je de oefeningen graag!

Veel plezier ermee!

>